Verkon deittipalveluiden yleistyminen on ollut allekirjoittaneelle kuin taivaan lahja, sillä enää pillun perässä ei tarvitse juosta yötä myöden baareissa. Suuren suosion myötä markkinoille on ilmestynyt lukuisia deittisivustoja, joiden laatu vaihtelee huomattavasti. Osa palveluista on hyviä tai kerrassaan loistavia, osa suorastaan surkeita valeprofiilien täyttämiä tekeleitä. Suurin turhautumisen aihe on ollut kuitenkin sellaisten deittisivustojen löytäminen, joilla naiset hakevat vakavan suhteen sijaan puhtaasti seksiseuraa.

Säästääkseni lukijoiden vaivaa päätin listata parhaimmat deittipalvelut, joista pillua irtoaa omien kokemusteni mukaan helpoiten.

Victoria Milan

Kyseinen uskottomille suunnattu kohupalvelu on täynnä turhautuneita ja kiimaisia naisia, jotka eivät syystä tai toisesta saa nykyiseltä kumppaniltaan riittävästi tai riittävän tyydyttävää seksiä. Vaaraa takertumisesta ei käytännössä ole, sillä suurin osa kyseisen deittisivuston naisista on jo parisuhteessa. Ikähaarukka naisilla on n. 30v ylöspäin.

Flirtfair

Tämä deittisivu ilmoittaa varsin selvästi, mikä on homman juju heti alkuun. Puhtaasti seksiseuraa etsivien sivuksi itseään mainostava palvelu kerää kaikenikäisiä naisia ja miehiä, jotka etsivät kevyttä irtosuhdetta. Ikäväkseni olen viimeaikoina huomannut mieskäyttäjien määrän lisääntyneen  suhteessa naisiin, mutta edelleen palvelusta irtoaa pillua varsin helposti. Muista panostaa edustavaan profiilikuvaan.

Tinder

Palvelu eroaa muista siinä suhteessa, että käyttö onnistuu ainoastaan mobiililaitteella. Kyseinen deittipalvelu on erityisesti nuorten aikuisten suosiossa. Toiselle käyttäjälle viestittäminen onnistuu ainoastaan silloin, kun vastapuoli on ensin painanut tykkäysnappulaa. Tinderin suosion kasvu on aiheuttanut sen, että koko hommasta on tullut enemmän ”mainstream” juttu ja valitettavasti yhä useampi naisjäsen tuntuu etsivän jotain muuta kuin pelkkää seksiseuraa.

Loppuun täytyy vielä todeta se, että pillun metsästyksessä kyse on lopulta vain numeroista. Ei siis kannata lannistua, vaikka heti ei tärppäisi. Ellet ole hyväkroppainen ja karismaattinen herrasmies vaan lähempänä normaalia suomalaista miestä, on todennäköisin skenaario se, että joudut viestittelemään vähintään kymmenen eri naisen kanssa ennen kuin tärppää. Parhaimpaan lopputulokseen pääset rekisteröitymällä kaikkiin kolmeen palveluun ja viestittämällä niin monen naisehdokkaan kanssa kuin suinkin vain on mahdollista.