Ei tule varmasti kenellekään kehitystä seuranneelle yllätyksenä, että yli puolet sinkuista on hakenut viimeisen vuoden aikana seksiä verkosta. Älypuhelimien yleistyttyä seksiseuran hakeminen Tinderistä ja muista vastaavista palveluista on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että seksin saanti olisi netissäkään mikään automaatio, joten keräsimme listan vinkeistä, joilla seksiseuraa irtoaa varmasti. Lista on kerätty miehisestä näkökulmasta oletuksena naisseuran hakeminen, mutta listan vinkit pätevät suurelta osin myös miehiin.

Valitse deittisivu huolella.

Verkosta löytyy lukemattomia deittisivuja tyydyttämään ikuista rakkauden kaipuuta. Näille ominaista on se, että useimmilta sivuilta haetaan seuraa lähinnä tositarkoituksella, joten suurimmat perinteisistä deittisivuista täytyy pudottaa pois listalta. Pelkän seksiseuran metsästämiseen suosittelemme Flirtfairia. Toinen toimivaksi havaittu sivusto on Victoria Milan, joka on profiloitunut salasuhdetta hakevien deittisivuksi.

Panosta edustavaan kuvaan.

Kuvalliset profiilit saavat kymmenkertaisesti enemmän huomiota kuin kuvattomat. Jos haet seksiseuraa puhtaasti seksitreffeihin profiloituneelta sivulta, naamakuvan lisääminen ei välttämättä ole hyvä idea. Koita kuitenkin pitää genitaalialueesi piilossa mielellään h-hetkeen asti. Deittisivuilla pyörivät naiset ovat nähneet peniskuvia kyllästymiseen asti eivätkä todellakaan halua niitä lisää.

Etene määrätietoisesti, mutta hienovaraisesti.

Vaikka hakisitkin pelkästään seksiseuraa, ei seksiä kannata ehdottaa ventovieraalle naiselle heti ensimmäisessä viestissä. Pikkutuhmat ja kaksimieliset viestit ovat useimmiten parempi tapa herätellä naisen seksuaalista kiinnostusta kuin suorat seksiin viittaavat ilmaisut. Kannattaa muistaa, että kilpakosijoita pyörii netissä sankoin joukoin ja nainen, jonka kanssa viestittelet viestittelee samanaikaisesti muutaman muunkin kumppaniehdokkaan kanssa. Pyri sopimaan tapaaminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä tällöin mahdollisuutesi seksin saamiseen ovat korkeimmillaan. Kun saat naisen pois netistä ovat kilpakosijat huomattavasti pienempi uhka. Tee heti alussa selväksi, että olet kiinnostunut tapaamaan naisen kasvokkain ja vastaat jatkokysymyksiin vaikkapa kahvittelun yhteydessä. Tämä saa treffikutsun kuullostamaan viattomalta, vaikka molemmat tietävät, mihin kyseinen tapaaminen ennenpitkää johtaa. Naiset pitävät itsevarmoista ja määrätietoisista miehistä.

Pidä verkot vesillä jatkuvasti.

Pidä deittiprofiilisi aktiivisena jatkuvasti, vaikka seksiä ei juuri nyt tekisikään mieli. Viestittele niin monen naisen kanssa, kuin vain mahdollista ja etene viestittelyssä mahdollisimman pitkälle. Pyri tilanteeseen, missä useampi nainen on yhden viestin päässä tapaamisesta. Tällöin seksin saaminen on todella helppoa, kun tarve iskee. Näin toimimalla et joudu pettymään, vaikka yksi naisista tekisikin oharit juuri kriittisellä hetkellä.