Useat seksuaaliterapeutit toistavat samaa sanomaa. Avain seksielämän pitämiseen kuumana on uutuudenviehätys. Tarkoittipa se sitten uusien seksiasentojen kokeilemista, erilaista esileikkiä tai seksin harrastamista vieraassa ympäristössä, seksielämän piristäminen uusilla kokemuksilla saa sinut ja kumppanisi himoitsemaan toisianne pitkään.

Tuoreessa yhdysvaltalaisilla teetetyssä kyselyssä kävi ilmi, että jopa 78 prosenttia ikäluokasta 18 – 34 vuotta harrastaa seksiä olohuoneessaan. Luit aivan oikein. Todennäköisesti juuri samalla sohvalla, jolla olet itsekin istunut iltaa kaveriporukan kanssa autuaan tietämättömänä likaisista yksityiskohdista.

Ymmärrämme kuitenkin, että sohvalta nouseminen on kovin vaikeaa pitkän Netflix maratoonin jälkeen. 😉

Muita suosittuja paikkoja seksin harrastamiseen makuuhuoneen ulkopuolella olivat mm. suihkutila (74 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi nauttivansa suihkussa rakastelusta), auto, pyykkitupa (värisevä pyykinkuivaaja, miksei?), ulkoilma ja hiekkaranta. Oletamme, että syynä hiekkarannan päätymiseen viimeiselle sijalle on se, että hiekan päätyminen vääriin paikkoihin ei ole järin kiihottavaa.