Suuren kysynnän vuoksi päätimme selvittää, millä seuranhakusivustoilla on paras tarjonta, kun tarkoitus on hakea puhtaasti seksiseuraa netistä. Miespuolinen testiryhmämme testasi yhteensä kymmenen Suomessa suosituinta deittipalvelua ja kokosi alle kokemustemme perusteella parhaat palvelut, joista seksiseuraa saa varmimmin. Toivottavasti lista auttaa kävijöitämme saamaan seksiseuraa edes hieman helpommin kuin aikaisemmin.

Victoria Milan

Kotisivu: http://fi.victoriamilan.com

Ehdottomasti nopein pillun saanti kaikilla ryhmämme jäsenillä. Palvelu on suunnattu erityisesti parisuhteessa oleville, jotka eivät omalta kumppaniltaan saa syystä tai toisesta tarpeeksi tyydyttävää seksiä. Täytyy muistuttaa, että kaikki testiryhmämme jäsenet ovat sinkkuja, joten palvelu tuntuisi toimivan yhtä hyvin niin sinkuilla kuin varatuilla.

Flirtfair.fi

Kotisivu: http://www.flirtfair.fi

Palvelu mainostaa itseään puhtaasti seksiseuraa hakevien deittipalveluna, joten mielenkiintomme heräsi välittömästi.  Palvelun naistarjonta tuntuu olevan melko laaja, jonka syynä lienee ilmainen jäsenyys naisille. Yritys kertoo sivuillaan, että sivustolle liittyy päivittäin 2500 uutta jäsentä maailmanlaajuisesti, mutta maakohtaisia lukuja emme ikävä kyllä löytäneet. Seksiseuraa kolmen hengen testiryhmästämme sai viikon aikana kaksi jäsentä. Kolmannen naama ei syystä tai toisesta ilmeisesti miellyttänyt tai sitten lähestymistapa oli vain väärä.

Sexpartner.fi

Kotisivu: http://www.sexpartner.fi

Tämän treffipalvelun nimi ei paljon jätä arvailujen varaan, mistä oikein on kysymys. Palveluun rekisteröityminen oli nopeaa ja sivuston käyttö helppoa niin tietokoneella kuin puhelimella. Tällä kertaa testijäsenistämme vain yhtä onnisti ensimmäisen viikon aikana. Kaksi muuta raportoivat saaneensa pillua palvelun kautta noin viikkoa myöhemmin. Sitkeys palkittiin tällä kertaa.

Haluamme vielä muistuttaa lukijoitamme siitä, että kokeemme tulokset ovat hyvin subjektiivisia, sillä testasimme jokaista sivua vain kerran. Luotettavamman tuloksen saamiseksi koe olisi tarvinut toistaa useampaan kertaan suuremman testiryhmän toimesta. Se palvelu, joka toimii yhdellä ei välttämättä toimi yhtä hyvin toisella. Suosittelemmekin kokeilemaan kaikkia listan palveluita, jotta voit muodostaa oman näkemyksesi parhaimmasta palvelusta ja varmistaa sen, että saat seksiseuraa netistä.